Här har vi samlat några omvägar som vi tycker är extra vackra. Klicka här för att se alla omvägar för region öst.

 
1.jpg

MONTELIUSVÄGEN 

STOCKHOLM CITY

Stockholms bästa utkiksplats. De flesta har sett bilder härifrån men att besöka platsen och se den med egna ögon är bättre och något alla som passerar Stockholm bör göra. En perfekt plats att se solnedgången på. Ett tips är också att besöka Monteliusvägen i anslutning till regn och hålla tummarna för att solen tittar igenom molntäcket, färgerna över Riddarholmen och Stadshuset blir då helt fantastiska. Omväg inskickad av: www.instagram.com/alexeliassonphoto

 
2.jpg

NYCKELVIKEN OCH NYCKELVIKENS HERRGÅRD 

STOCKHOLM, NACKA

Nyckelvikens naturreservat och Nyckelvikens Herrgård har något för alla. Lätt vandring/promenad och otrolig utsikt mot Stockholm för den som orkar sig upp på bergstoppen. Café, muséeum, bondgård, bad och mycket mer finns för hela familjen. Omväg inskickad av: 
www.instagram.com/alexeliassonphoto

3.jpg

TYRESTA NATIONALPARK OCH TYRESTA BY

STOCKHOLM, HANINGE & TYRESÖ

I Tyresta Nationalpark kan du spendera mycket tid. Det finns flera vandringsleder av varierande svårighet och flera rastplatser med möjlighet till grillning och övernattning. Ett perfekt ställe att uppleva naturen men samtidigt vara nära storstaden. I Tyresta by finns både lanthandel, café och djur. Omväg inskickad av: 
www.instagram.com/alexeliassonphoto

Klicka här för att se alla omvägar för region öst.